Asiakasneuvottelija (etätyö) 

Oletko ulospäinsuuntautunut ja kunnianhimoinen? Nautitko ihmisten kanssa puhumisesta ja olet valmis tekemään parhaasi onnistumisen eteen? Mahtavaa, vaikutat oivalta lisältä Jeapropin tiimiimme.

Etsimme nyt asiakasneuvottelijoita myyntitiimiimme Flexalesille osa-aikaisiin ja täyspäiväisiin työsuhteisiin. Voit itse vaikuttaa työtuntiesi määrään, joten tämä työ sopii erinomaisesti myös opiskelijoille. Kyseessä on etätyö, eli voit työskennellä joustavasti omien aikataulujesi puitteissa sekä aloittaa nopealla aikataululla. Työaika asettuu arkipäivisin välille 8:45-20:45  ja lauantaisin välille 10:00-18:00. Asuinpaikkakunnallasi ei siis myöskään ole väliä, työtä voi tehdä missä päin Suomea tahansa. Tehtävään tarvitset ainoastaan tietokoneen ja kuulokkeet – unohtamatta hyvää asennetta! 

Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä annamme työhön kattavan koulutuksen. Tässä työssä asenne ja halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi ovat ratkaisevia tekijöitä, joita hakijoilta edellytämme. Lisäksi vaadimme erinomaista suomen kielen taitoa. 

Flexales on Nordic Green Energyn pitkäaikainen kumppani ja kauttamme edustat Nordic Green Energyä asiakkaillemme. Yritys on perustettu vuonna 2001, ja on yksi Pohjoismaiden suurimmista sähkönmyyjistä. Markkinoimme uusiutuvia energianlähteitä, kuten aurinko- ja tuulivoimaa.  

Tarjoamme reilun palkan, ja työntekijämme tienaavat keskimäärin 13€ tunnissa. Voit vaikuttaa ansioihisi omalla ahkeruudellasi! 

Kiinnostuitko? 

Lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen info@jeaprop.fi joka sisältää seuraavat asiat: 

-Nimesi 

-Yhteystietosi 

-Ikäsi 

-Ansioluettelosi 

-Vapaa sana, jossa kerrot miksi juuri sinä olisit pätevä henkilö tehtävään 

 Lisätietoja voit kysyä numerosta +358 452639439.